Tilbage i marts 2022 blev jeg kontaktet af et medlem af Wizards of the Coast’s Adventurers League administrator team. Hun ville høre om jeg var frisk på at skrive et par introduktions-moduler til nye spillere, hvilket jeg straks takkede ja til. Ugerne gik og jeg hørte intet retur og tænkte at jobbet nok var gået til mere kompetente forfattere end jeg (Hejhej, Imposer-syndrom).

En ny mail faldt dog ned i min mailbox i starten af maj om, at nu skulle jeg holde øje med min indbakke, for ikke bare een men to kontrakter var på vej fra Wizards of the Coast.

Og ganske rigtigt, i løbet af en uge havde jeg både skrevet under på to kontrakter og modtaget et outline til hele to begynder-venlige moduler. De to moduler, DDAL-DRW-INT-02 Watchers of the Trollclaws og DDAL-DRW-INT-04 Tales of Fang and Teeth, er ud af en serie på 4 for begynderkarakterer, hvor de to andre skrives af en super talentfuld og virkelig dygtig forfatter, Marcello de Velasquez, som jeg er megastolt over at dele projekt med. Vi var også begge med på Mist Hunters-kampagnen, så det var et fantastisk og yderst behageligt gensyn med en “gammel kollega”.

Jeg kan endnu ikke dele meget mere om de to moduler, men jeg kan love at de kommer på premiere på den store amerikanske rollespilskongres, GenCon, til august 2022. Så er du i eller omkring Indianapolis til den tid, så har du mulighed for at prøve spillene, og ellers tør jeg godt love at de også dukker op på AL bordene rundt omkring når de bliver officielt tilgængelige.