Så er udgivelsesplanen for resten af 2021 ved at falde på plads. Alle moduler nævnt herunder kommer til salg på DMsGuild.com:

August: i slutningen af august kommer følgende to D&D AL community moduler til sæson 10 spil:DC-PoA-CONMAR-02 Put That Thing Right Back & DC-PoA-CONMAR-20 Dreams of the Wet Wizard. Mod slutningen af august skulle gigant projektet “Van Richten’s Travels – An Hour of Accension campaign” gerne være klar! Den bliver intet mindre end fantastisk!

September: midt september kommer et endnu unavngivet D&D eventyr som et led i introduktionen af bogen The Wild Beyond the Witchlight. Modulet bliver premiere-spillet i Fanatic i Roskilde i forbindelse med bogens lancering.

November: midt november kommer endnu et D&D modul, denne gang et multi-bords kompetitivt modul, hvor op mod fem borde dyster mod hinanden. Modulet premiere-spilles i Fanatic i Roskilde i forbindelse med Strixhaven-bogens udgivelse.

December: omkring 10 december frigives mit officielle AL modul, 5. kapitel i Ravenloft AL kampagnen Mist Hunters. Glæd jer, det gør jeg 🙂