Mens COVID-19 satte verden i stå og ændrede vores hverdag, lærte os hvad Zoom og Among Us var og vi skiltes over om mundbind var nødvendige eller ej, brugte jeg – som tidligere annonceret – tiden på at udvikler mig selv, og blev udgivet på DMsGuild med ikke bare et men to moduler!

I november 2020 udkom “Helping Hands“, et godt begynder-eventyr uden for store armbevægelser, der tager spillerne med til en ellers frygtet modstander og lærer at skindet altså godt kan bedrage.

I januar 2021 udgav jeg så “Something Sinister“, også et eventyr for level 1 til 4 karakterer, en historie der udspiller sig oppe i det kolde nord i Icewind Dale og lokker spillerne med til et uhyggeligt tempel fundet under perma-isen og de hemmeligheder som et sådan kan gemme på. Modulet blev desuden brugt som SOTSOG (Standing On The Shoulders Of Giants) projekt, hvor en række fantastiske både etablere og opkommende AL forfattere bød ind med Wilderness-encounters. Dertil også et modul der trækker på gode gyser-tropes som Aliens og lignende har introduceret igennem tiden.

I februar igangsatte jeg som lead designer en kampagnebog der tager spillerne fra level 1 til 13 og på tværs af et udvalg af domæner i Ravenloft, som skal være en fin kompagnon til udgivelsen “Van Richten’s Guide to Ravenloft”. Bogen, hvis foreløbige titel er “Van Richten’s Travels – an Hour of Ascension story” er endnu under produktion men forventes at udkomme midt i sommerferien. Bogen er også skrevet som SOTSOG-projekt, hvor en række etablere og opkommende modul-forfattere har skrevet et eller flere kapitler hver. Bogen udgives kun i PDF format på DMsGuild.com.

Derudover har fruen og jeg indgået en aftale med den lokale D&D pusher, Fanatic, om at stå for nogle flere D&D arrangementer og altså ikke udelukkende Adventurers League spil længere. Derfor er vi glade for at kunne dele, at vi har et kompetitivt Strixhaven-modul på vej, og også bygger på en Feywild-historie som vi vil invitere til når hhv “The Wild Behind the Witchlight” og “Strixhaven: A Curriculum of Chaos” udkommer senere på året.

Følg med på siden her for at holde dig opdateret herom løbende!