Onsdag den 4/11-2020 faldt det hele pludselig på plads. Midt på forsiden af websitet DMsGuild.com kunne man pludselig finde mit allerførste Adventurers League legale CCC-eventyr!

Eventyret er et 2-timers modul for level 1 til 4 karakterer, og kan spilles af såkaldt “historiske” karakterer, altså karakterer der ikke er skabt til at spille i Sæson 10 – Icewind Dale: Plague of Ancients.

Kort fortalt konfronteres spillerne fra en uventet front, og sendes på en opgave af yderste vigtighed, ikke kun for den lille gruppe men måske for hele Moonsea-området! Historien er let og familievenlig, og inviterer indenfor til et nyt syn på gamle fjender og behovet for åbne arme og næste-kærlighed. Og har man spillet modulet DDAL00-02a Darkwood Webs er der mulighed for at støde på nogle gamle kendinge.

Modulet koster $3.85 – knap 25 danske kroner – og kan købes via dette link: https://www.dmsguild.com/product/334449/CCCCONMAR0101-Helping-Hands