Med den fortsat dalende dollars-kurs, ligger der en stor besparelse og venter os World of Warcraft spillere, hvis vi agter at forudbestille Battle for Azeroth-udvidelsen her og nu.

Det nye indhold, med en forventet lanceringsdato den 21/9-2018, er i øjeblikket pris-sat til $49,99 for standard udgaven – udvidelsen med nye zoner, 4 nye racer og et væld af quests og meget mere – hvilket i skrivende stund, med en dollars-kurs på 5,95 kr svarer til omkring 298,- kr. Tilsvarende ligger prisen på deluxe-udgaven – med samme indhold som standard udgaven samt et par ride-dyr (mounts), et mount til Heroes of the Storm, sprays, skins og meget mere til de øvrige Blizzard-spil (fraset Diablo III, der er forbigået denne gang – indtil videre) – en samlet pris i kroner på lige under 420,- kr ($69,99).

Det må antages, at Blizzard selv har øjnene åbne for den lave dollars-kurs og man må som forbruger vente, at prisen kan risikere at gå op, at vi bliver tvunget til at købe produktet til €-pris eller andre restriktioner, så de får det forventede beløb ind.

Så køb køb køb 🙂