Det er lige før at jeg ikke kan sidde stille på stolen af bar begejstring:

Anders Tjagvad – koordinator for D&D Adventurers League Danmark – har formået at tiltrække nok opmærksomhed fra Wizards of the Coast, således at vi i forbindelse med Nørdmarkedet i DGI byen kan stille et DDAL Epic eventyr til rådighed! Det er så vidt vi ved ikke prøvet i Danmark før, så det bliver en KÆMPE oplevelse, både for os som arrangører og dungeon masters, men i ligeså høj grad for spillerne!

Et DDAL Epic, er et Adventurers League scenarie, der spreder sig på tværs af 2 eller flere borde. Det er klart, at jo flere borde der deltager, jo større og sjovere er oplevelsen. Mens spillet står på, hvor hvert bord styres som ethvert andet D&D spil af en dungeon master, kan der opleves besøg af NPC’er – non-playing characters, altså personer i eventyret, der som regel styres af dungeon masteren – der kommer på besøg fra et af de andre borde, måske med spændende nyt, måske med forvarsler om farlige monstre eller gale troldmænd, der er på vej, som man skal ruste sig imod. Hvad der sker på hver enkelt bord, ender med at påvirke det overordnede eventyr, så skal skal sejren i hus, må alle samarbejde og gøre deres bedste ved deres bord, for at det samlede hele kan vinde!

Du kan den 31/3 få muligheden for at spille med. Det bliver supersjovt og så enormt spændende at prøve et helt nyt og kæmpestort aspekt af rollespil!

Besøg den danske D&D Adventurers League-gruppe på Facebook i gruppen D&D Adventurers League Danmark. eller kig forbi hjemmesiden på www.dnd-al.dk.

Hold dig ikke tilbage for at sende mig feedback på blog@casperhelenius.dk